Quantic, Magnetica – Άρθρο της Κατερίνας Καράτζια από το sweetandswing.blogspot.gr



Ό,τι και να πει κανείς για τον ταλαντούχο αυτόν μουσικό θα είναι λίγο.

Γνωστός και ως Will Holland, ο Quantic είναι ένας  Βρετανός μουσικός, DJ και παραγωγός, ο οποίος δημιουργεί Soul, Electronic & Latin μουσική δουλεύοντας από το studio του στις ορεινές περιοχές της Μπογκοτά στην Κολομβία κάτω από τα ηχητικά κύματα της Καραϊβικής.   

Με πολλές αξιόλογες συνεργασίες, studio άλμπουμ κάτω από το Label  της Tru Thoughts και συλλογές, projects όπως The Quantic Soul Orchestra, Quantic and his Combo Bárbaro, Flowering Inferno, Quantic & Alice Russell, και Ondatrópica,  ο Quantic μας παρουσιάζει φέτος το 15ο άλμπουμ του, 5ο ως Quantic με τίτλο Magnetica.

Με επιρροές από τα ταξίδια του, την ζωή του στην Κολομβία και από μουσικούς από την Καραϊβική, την Λατινική Αμερική και την Αφρική μπερδεύει την Ethiopian Jazz και τη Salsa, ήχους από την Αϊτή  και όχι μόνο, με ηλεκτρονική club μουσική.

Στο άλμπουμ συνεργάζεται και αυτή τη φορά με ονόματα όπως Alice Russell, Shinehead, Nidia Góngora, Dereb The Ambassador, Thalma De Freitas και Anibal Velásquez.

Πρώτο single το Duvidó με την Pongo Love, σε slang στίχους από την Αγκόλα και την Πορτογαλία!

Κατερίνα Καράτζια, sweetandswing.blogspot.gr

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.