Κοζάνη: Προς απόλυση δημοτικός αστυνομικός και υπάλληλος στην Καθαριότητα!



Προς απόλυση φαίνεται να οδεύει, σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρωινού Λόγου», δημοτικός αστυνομικός του Δήμου Κοζάνης, λόγω ψευδούς βεβαίωσης για την κατοχή πτυχίου αγγλικής γλώσσας! Ο εν λόγω δημοτικός αστυνομικός φέρεται να είχε καταθέσει τη σχετική βεβαίωση στο διαγωνισμό χωρίς να έχει στην κατοχή του το εν λόγω πτυχίο, το οποίο, όμως, πήρε  λίγες ημέρες αργότερα! Δηλαδή, για μερικές ουσιαστικά, ημέρες, δεν πρόλαβε να το συμπεριλάβει στα δικαιολογητικά του, αλλά το γεγονός της ψευδούς δήλωσης κατοχής θεωρείται, φυσικά, ως αιτία απόλυσής του.Να σημειωθεί πως δεν πρόκειται για την περίπτωση του ενός δημοτικού αστυνομικού του Δήμου Κοζάνης που είχε γίνει γνωστή πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά για άλλη, διαφορετική περίπτωση, ενώ ενήμερος σχετικά είναι και ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας

Επίσης, πιθανό είναι, πλέον, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες,, το ενδεχόμενο οριστικής απόλυσης και για μόνιμο εργαζόμενο στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης! Αιτία φέρεται να είναι η κατάθεση ψευδούς δικαιολογητικού κατά τη διαδικασία πρόσληψής του, πιθανότατα πλαστού απολυτήριου λυκείου, η οποία είχε γίνει πριν από….περίπου 10 και πλέον χρόνια, καθώς ο εν λόγω εργαζόμενος απασχολείται από τότε στο Δήμο Κοζάνης! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν από τους πλέον εργατικούς και αξιόπιστους στη δουλειά τους εργαζόμενους, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως είναι και πολύτεκνος.

Πρωινός Λόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.