Η κάμερα μίλησε: Ένα ντοκουμέντο που δίνει νέα τροπή στις έρευνες για την εξαφάνιση του Τάσου Φώκιαλη



Από το site της Α. Νικολούλη:

Μαρτυρίες που έφτασαν στην εκπομπή, άνοιξαν το δρόμο για τη λύση του μυστηρίου. Οδήγησαν στην κάμερα του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ που βρίσκεται στην ίδια οδό με το μπαρ όπου διασκέδαζε ο αγνοούμενος στο κέντρο της Κοζάνης τη μοιραία νύχτα. Το υλικό της κάμερας που κατέγραψε τις τελευταίες κινήσεις του, αξιοποιήθηκε από τις Αρχές κι έδωσε απαντήσεις σε αρχικά ερωτήματα.

Ο Τάσος Φώκιαλης το βράδυ που εξαφανίστηκε έφυγε μόνος του από το μπαρ και όχι με άλλο άτομο. Όπως φάνηκε από το υλικό της κάμερας που προβλήθηκε στο «Τούνελ» έφυγε με το αμάξι του προς άλλη κατεύθυνση από εκείνη του σπιτιού του.

Μετά τη δημοσιοποίηση της εξαφάνισης του από την εκπομπή, δόθηκε απάντηση και στο ποιοι ήταν οι δύο άγνωστοι άνδρες που συνομιλούσαν μαζί του έξω από το σπίτι του, μία εβδομάδα πριν εξαφανιστεί. Ο Τάσος ακούστηκε να τους λέει: «Το τακτοποίησα» και τότε ο ένας από αυτούς κάλεσε κάποιον στο τηλέφωνο λέγοντας του: «Είπε ότι το τακτοποίησε. Είναι εντάξει; ΟΚ, φεύγουμε.». Γείτονες του αγνοούμενου που παρακολούθησαν την εκπομπή, είχαν δεχτεί εκείνη την ημέρα επίσκεψη στα σπίτια τους από τους ίδιους ανθρώπους και ενημέρωσαν την οικογένεια.

Όπως αποδείχτηκε οι άγνωστοι άνδρες ήταν ελεγκτές της εταιρείας ύδρευσης της περιοχής και ήθελαν να διευκρινίσουν αν ήταν τακτοποιημένες οι οφειλές του Τάσου προς την εταιρεία.

Ο συνταξιούχος της ΔΕΗ, χάθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης 5 Μαρτίου από τα Κοίλα Κοζάνης. Το αυτοκίνητο του ένα Hundai Atos με αριθμό κυκλοφoρίας ΚΖΚ 6054, βρέθηκε από συγγενείς του σε πάρκινγκ, λίγο πριν τη γέφυρα του Αλιάκμονα.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.