Πλούσιο το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας στην Πτολεμαΐδα – Δείτε αναλυτικά



Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης στην Πτολεμαΐδα

Χθες (19.03.2014) τις βραδινές ώρες στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Πτολεμαΐδας συνέλαβαν 44χρονο ημεδαπό, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράνομη γεώτρηση στην Πτολεμαΐδα

Συνελήφθησαν τις μεσημβρινές ώρες χθες (19.03.2014) στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πτολεμαΐδας, δύο ημεδαποί (48 και 42 χρονών), για παράνομη γεώτρηση.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι συνελήφθησαν ενώ ενεργούσαν γεώτρηση, σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του 48χρονου, σε αγροτική περιοχή της Πτολεμαΐδας, χρησιμοποιώντας γεωτρύπανο ιδιοκτησίας του 42χρονου, για ανεύρεση-άντληση υπόγειου νερού, χωρίς να έχουν την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.

Η σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Εξιχνιάστηκε κλοπή και συνελήφθησαν δύο (2) άτομα στην Πτολεμαΐδα

Χθες (19.03.2014) τις απογευματινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας εξιχνιάστηκε κλοπή στην Πτολεμαΐδα και συνελήφθησαν δύο ημεδαποί (ένας 59χρονος και μία 56χρονη).

Συγκεκριμένα, οι δύο συλληφθέντες χρησιμοποιώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, αφαίρεσαν από οικόπεδο ιδιοκτησίας 38χρονου ημεδαπού στη Γαλάτεια Πτολεμαΐδας, τριακόσιες πενήντα (350) κουλούρες-λάστιχα ποτίσματος, συνολικής αξίας, κατά δήλωση του ιδιοκτήτη, τριάντα πέντε χιλιάδων (35.000) ευρώ περίπου.

Έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις και μεθοδική έρευνα εντοπίστηκε το όχημα και συνελήφθησαν οι δύο ημεδαποί, ενώ σε έρευνα που έγινε σε αυτό βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ως μέσω διάπραξης της κλοπής,
εκατόν ογδόντα (180) κουλούρες-λάστιχα ποτίσματος, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους και
το χρηματικό ποσό των εννιακοσίων (900) ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.