Παρ’ολίγον θανατηφόρο ατύχημα στο ορυχείο Μαυροπηγής της ΔΕΗ!



Το περιστατικό έγινε γύρω στις 00:50 λίγο μετά τα μεσάνυχτα  της 19/3/2014 όταν ένα  ημιφορτηγό αυτοκίνητο τύπου UNIMOG  το οποίο ανήκει  στον Π.Ε.Τ.  ΟΡΥΧΕΙΟΥ ΜΑΥΡΟΠΗΓΗΣ λόγω  μηχανικού προβλήματος κινήθηκε προς (τα πίσω) αντίστροφη κατεύθυνση και παρά λίγο να θρηνήσουμε ένα ακόμη θύμα στο βομό και το κόστος της εξορυκτικής δραστηριότητας για τον ηλεκτρισμό της χώρας.  

Ευτυχώς ο συνοδηγός  ο οποίος ήταν εργαζόμενος 8μηνίτης στο ΛΚΔΜ με ειδικότητα ηλεκτρολόγου μόλις κατάλαβε τι γίνονταν άνοιξε την πόρτα και πήδηξε με αποτέλεσμα να ζωθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή. Το αυτοκίνητο σύρθηκε περίπου για 20μ και έπεσε σε πρανή περίπου 8μ. και το αποτέλεσμα φαίνεται στις φωτογραφίες.

Τίθεται για μια ακόμη φορά πάλι  θέμα συντηρήσεων & αντικατάστασης από τη ΔΕΗ Α.Ε. για πολλοστή φορά των αυτοκινήτων αυτών τύπου UNIMOG πολλά από τας οποία είναι 40ετιων και πλέον.

Από το eordaia.org

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.