Ανοιχτές συνελεύσεις της Δημοτικής Κίνησης Σερβίων – Βελβεντού ΑΝΤ.Α.Μ.Α.Η άμεση επαφή και επικοινωνία, η συμμετοχικότητα, οι αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες και η ενδοδημοτική αποκέντρωση είναι πρακτικές που αντιτάσει η Δημοτική μας Κίνηση στο συγκεντρωτικό δημαρχοκεντρικό μοντέλο του Καλλικρατικού μας Δήμου.

Στο πνεύμα αυτών των διαδικασιών βρίσκονται οι ανοιχτές συνελεύσεις που διοργανώνουμε και αυτή την εβδομάδα στις παρακάτω Τοπικές Κοινότητες:

ΛΑΒΑ: Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014 και ώρα 8:00 μ.μ. στο          Καφενείο του Αντώνη Μπάκανου

ΠΛΑΤΑΝΟΡΡΕΥΜΑ: Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 και ώρα 8:00 μ.μ. στο Καφενείο του Άρη Καψαλιάρη

ΚΡΑΝΙΔΙΑ: Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. στο    Καφενείο της Ελένης Τελιογλανίδου

Τα τοπικά μας προβλήματα δεν μπορούν να βρουν λύση από μόνα τους, πολύ δε περισσότερο να οδηγηθούμε αυτόματα στην έξοδο από τη σημερινή πολύπλευρη κρίση. Με ανοιχτή επικοινωνία και συνεργασία, με έμπνευση  και ανάληψη πρωτοβουλιών, με ανατρεπτική και δημιουργική διάθεση μπορούμε να βρούμε τις αποτελεσματικότερες λύσεις στα προβλήμματα μας για να αναστρέψουμε την πορεία κατάρρευσης της ζωής μας και να αντιμετωπίσουμε με πίστη και ελπίδα το μέλλον.
Καλούμε όλες/ους τις/τους φίλες/ους και τα μέλη, λοιπόν, να πάρουν μέρος στις ανοιχτές συνέλευσεις, στις οποίες:
Παρουσιάζουμε τη Δημοτική μας Κίνηση και τους βασικούς άξονες του προγράμματός μας.
Συζητούμε για τα τοπικά προβλήματα. Καταθέτουμε απόψεις και προτάσεις.
Συνδιαμορφώνουμε το πρόγραμμα μας.
Δυναμώνουμε τη συλλογική σκέψη και δράση.

Η Συντονιστική Επιτροπή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.