ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας: Hμερίδα με θέμα «Μεταπτυχιακές Σπουδές και Υποτροφίες στο Εξωτερικό» στην Φλώρινα



Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας ( Δ.Α.ΣΤΑ) του  ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης, το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, και τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν ημερίδα με θέμα : « Μεταπτυχιακές Σπουδές και Υποτροφίες στο Εξωτερικό».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 και ώρα 10:30 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων στη Φλώρινα και απευθύνεται στους φοιτητές της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας & Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής ( Σ.ΤΕ.ΓΕ.ΤΕ.ΤΡΟ.Δ.). Οι εισηγητές, Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι των χωρών: Αμερικής, Αυστραλίας, Ιταλίας, Μεγάλης Βρετανίας, και Γαλλίας, θα ενημερώσουν τους φοιτητές  για  τις δυνατότητες Μεταπτυχιακών Σπουδών και Υποτροφιών , που πραγματοποιούνται  στις χώρες αναφοράς τους,  και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις  και απορίες των φοιτητών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.