Δήλωση Ραχήλ Μακρή για την τροπολογία 1251/67 που μηδενίζει τα δημόσια έσοδα από τους έχοντες και κατέχοντες

“Η συμμορία της διαφθοράς εξευτελίζεται με την επιμονή της σε τροπολογίες νομιμοποίησης “μαύρου” χρήματος από λαθρεμπορία καυσίμων”

Για τρίτη φορά η Συγκυβέρνηση της αδιαφάνειας και της διαφθοράς προσπαθεί να περάσει τροπολογία για να χαρίσει εκατομμύρια ευρώ, να νομιμοποιήσει ‘μαύρα” χρήματα λαθρεμπορίας καυσίμων και να στερήσει το Ελληνικό Κράτος από φόρους “εχόντων και κατεχόντων”. Επαναφέρουν διατάξεις του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος που έχουν καταργηθεί και τις τροποποιούν για να ταιριάζουν καλύτερα στα ανήθικα σχέδια των κομματικών φίλων του κ. Σαμαρά.

Στο ίδιο νομοσχέδιο με το οποίο ο κ. Μητσοτάκης πετά στο δρόμο χιλιάδες ανθρώπους, καταστρέφει οικογένειες, στερεί το δικαίωμα στην εργασία σε εγκυμονούσες και μητέρες βρεφών και παραδίδει το Κράτος στην νεοφιλελεύθερη λαίλαπα αποδιοργάνωσης και αναξιοκρατίας περιλαμβάνεται η τροπολογία 1251/67/7-3-14. Στη δεύτερη παράγραφο της τροπολογίας επιχειρείται το αδιανόητο. Να επανέλθουν και να τροποποιηθούν διατάξεις που δημιουργούν δυνατότητες τεράστιας φοροδιαφυγής και αδειάζουν τα δημόσια ταμεία. Η επιμονή των υποτακτικών της Τρόικα να περάσουν την συγκεκριμένη διάταξη για τρίτη φορά ενώ στρέφουν εντέχνως αλλού τα φώτα της δημοσιότητας αποκαλύπτει την διαρκή δέσμευση τους στην αποπληρωμή κομματικών γραμματίων με τις θυσίες  των Ελλήνων πολιτών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.