Ξεκίνησε το έργο της Ανάπλασης Σερβίων – Δείτε το βίντεο

Ξεκίνησε στα Σέρβια η εκτέλεση του έργου «Αναβάθμιση-Βελτίωση Εσωτερικής Οδοποιίας και Ανάπλαση Κεντρικής Πλατείας Σερβίων» ενταγμένο στο ΕΣΠΑ προϋπολογισμού 3.150.000€.

Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος, που μαζί με τους Αντιδημάρχους Νίκο Λαζαριώτη και Τάσο Αλεξόπουλο και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας βρέθηκαν στο σημείο όπου ξεκίνησαν οι εργασίες, χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό το έργο της ανάπλασης καθώς όπως υπογράμμισε «η πόλη των Σερβίων θα αλλάξει όψη, αντάξια της ιστορίας της, θα αναβαθμιστεί αισθητικά, θα γίνει πιο ελκυστική στους κατοίκους και τους επισκέπτες».
 
Οι εργασίες του έργου όπως είχε συμφωνηθεί και στη σύσκεψη μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και των επαγγελματιών – καταστηματαρχών θα εκτελεστούν τμηματικά στις κεντρικές οδούς που προβλέπεται να εξελιχθεί η ανάπλαση – Κάρπου, Παπανδρέου, 117 Εθνομαρτύρων – ώστε να υπάρξει η λιγότερο δυνατή επιβάρυνση και όχληση ενώ θα ακολουθήσει και η ανάπλαση της Κεντρικής Πλατείας Σερβίων.
 
Να σημειωθεί ότι στην περιοχή που εκτελείται το έργο της ανάπλασης εξελίσσεται και το έργο της υπογειοποίησης των δικτύων χαμηλής και υψηλής τάσης και 3 υπογείων σταθμών και η αποξήλωση του εναέριου δικτύου προϋπολογισμού 984.000€.

 

ANAPLASH SERVION DHMARXOS SERVION-VELVENTOU from Dimos Servion – Velventou on Vimeo.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.