Ραχήλ Μακρή για Μιχάλη Παπαδόπουλο: «Δεν είναι Μιχάλης είναι Μιχαλάκης»

Δήλωση της Τομεάρχου Μεταφορών και Υποδομών, Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή, για τις θέσεις του Υφυπουργού Μεταφορών για την τρόικα

Σε τούμπες και ακροβασίες επιδίδονται οι Υπουργοί της συγκυβέρνησης, θέλοντας να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις προς τον Ελληνικό Λαό, γιατί νοιώθουν το βάρος των ευθυνών των πράξεών τους να τους πιέζει πολιτικά και ηθικά.
   
Παράλληλα, γνωρίζοντας ότι ο Ελληνικός Λαός θα μηδενίσει το πολιτικό τους μέλλον, δεν έχουν το σθένος να παραιτηθούν, παρόλο που δείχνουν να μην συμφωνούν με αυτούς που συνεργάζονται.
   
Κύριε Παπαδόπουλε, σε ποια μαγαζιά γωνία, πουλάτε την περιουσία του Ελληνικού Λαού; Αφού οι μεταρρυθμίσεις που σας προτείνουν τα αφεντικά σας της τρόικα δεν κινούνται προς το συμφέρον της χώρας, γιατί τις υιοθετείτε;
    
Η πολιτική ηθική ενός Έλληνα Υπουργού υπαγορεύει την παραίτηση ως μόνο δρόμο ένδειξης της πραγματικής διαφωνίας. Τα υπόλοιπα είναι κροκοδείλια δάκρυα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.