Ραχήλ Μακρή: «Εύχομαι οι βάναυσα κακοποιημένες από την Συγκυβέρνηση γυναίκες, η Ελευθερία, η Δημοκρατία και η Ισονομία, να αποκατασταθούν»Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι,

Με μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρόσκληση για την εκδήλωσή σας αυτήν την συμβολική, για το γυναικείο φύλο, ημέρα. Δυστυχώς, το κοινοβουλευτικό μου πρόγραμμα καθώς και σειρά ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστησαν εφικτή την σημερινή μου παρουσία.
    
Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς και να χαιρετήσω ξεχωριστά τις ομιλήτριες:

Την κα Ελένη Ντελιοπούλου, ως πρόεδρο ενός ιδιαίτερα σημαντικού για την περιοχή μας συλλόγου.
Την κα Gabriela Scheiner, μια γυναίκα η οποία τόσο πολύ αγάπησε και προσέφερε στον Τόπο μας, με άξονα τη πολυσήμαντη και πανέμορφη περιοχή των Πρεσπών.              
Την κα Χριστίνα Ταχιάου, που μέσα από την ενέργειά της, το χιούμορ, την πολυετή δημοσιογραφία και όχι μόνο θα δώσει έναν τόνο διαφορετικό.

Η “θηλυκή Ενέργεια” αποτελούσε το διαχρονικό σημείο εκκίνησης της κοινωνικής ευαισθησίας και την βασική προϋπόθεση γέννησης της κοινωνικής ευημερίας. Κάθε προσπάθεια ανάπτυξης ενεργειών και δράσεων, συμμετοχής των γυναικών στα κοινά καθίσταται αξιέπαινη ιδιαίτερα σε μια περίοδο, όπως αυτή, που διανύει η πατρίδα μας, όπου καταπατούνται, από τους κυβερνώντες, τα θεμελιώδη συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών.

Εύχομαι ολόψυχα η ιδιαίτερα σημαντική αυτή εκδήλωση να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλους μας προκειμένου να αποκατασταθούν οι βάναυσα κακοποιημένες από την Συγκυβέρνηση “γυναίκες”, η Ελευθερία, η Δημοκρατία και η Ισονομία.

Καλή επιτυχία.    

Η Βουλευτής Ν. Κοζάνης
Ραχήλ Μακρή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.