ΕΒΕ Κοζάνης: Δηλώσεις συμμετοχής σε Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελουμένωνΤο Επιμελητήριο Κοζάνης, ως εταίρος στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη «45 Συν Πράττω»  (ΤοπΕΚΟ) και στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Προ-Εργασία» (ΤοπΣΑ),  ενημερώνει και καλεί  τις επιχειρήσεις – μέλη να δηλώσουν συμμετοχή στο Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελουμένων των δράσεων «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας – ΤοπΣΑ» και

«Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες – ΤοπΕΚΟ», το οποίο πρόκειται να δοθεί στη δημοσιότητα από τον ΟΑΕΔ.

Το πρόγραμμα επιχορηγεί την απασχόληση  για τέσσερεις (4) μήνες των ωφελουμένων.

Τα προγράμματα αυτά εντάσσονται στο γενικότερο στόχο του έργου των Αναπτυξιακών Συμπράξεων που είναι η ενεργοποίηση και κινητοποίηση των τοπικών φορέων προς όφελος της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης για μακροχρόνια ανέργους άνω των 45 ετών με χαμηλά τυπικά προσόντα, για ανέργους γενικά, για νέους επιστήμονες και αγρότες, ως αποτέλεσμα διάγνωσης εξειδικευμένων τοπικών αναγκών και ανάδειξης των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Επιμελητήριο. Οδός Ι. Φαρμάκη 2 Κοζάνη,  πληροφορίες τηλ. 24610 41693 (κα Καρακουλάκη).

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.