Από την Πάτρα σε διεθνή διαγωνισμό πασίγνωστης δισκογραφικής!



Mε ένα σούπερ remix συμμετέχουν οι Μadhouse, οι οποίοι ξεκίνησαν από την Πάτρα, στο διεθνή διαγωνισμό της δισκογραφικής εταιρίας του Avicii!

Πρόκειται για έναν μεγάλο διαγωνισμό στον οποίο έχουν λάβει μέρος καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και ο νικητής του οποίου θα εξασφαλίσει 1000 δολάρια και συνεργασία με την μεγάλη εταιρία του mr. “Wake me up” που φέτος το καλοκαίρι. ταρακούνησε για τα καλά τα club και bars!

Ο Αβράαμ Καρτής και οι Πατρινοί Απόστολος Μουσικάκης και Πλούταρχος Γαϊτανάρος έβαλαν όλη τους την “τρελή” διάθεση στο κομμάτι και ζητούν “χέρι βοηθείας” να ανοίξουν τα φτερά τους στο εξωτερικό.

Τόσο το βράδυ της “Ημέρας Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού” όσο και στις υπόλοιπες live εμφανίσεις τους, έχουν καταφέρει να κερδίσουν τις θετικές εντυπώσεις του κοινού, κυρίως επειδή προσπαθούν όσο το δυνατόν καλύτερα να κάνουν αυτό που αγαπούν, να κάνουν μουσική δηλαδή.

Ρυθμικό, δυνατό και από την Ελλάδα! Aκούστε το remix για το “Syn Cole – Miami 82”, σχολιάστε και ψηφίστε το αν σας αρέσει εδώ!

 

patrasevents.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.