Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων της ελληνορωμαϊκής στην Πτολεμαΐδα



Πάνω από διακόσιοι αθλητές και πενήντα προπονητές και συνοδοί θα βρεθούν στην Πτολεμαϊδα στις 29 Μαρτίου 2014 για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Ελληνορωμαϊκής και Ελευθέρας Πάλης που θα γίνει σε συνδιοργάνωση της Εθνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης, της ΔΕΗ Α.Ε., υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Εορδαίας στο Κλειστό Γυμναστήριο Πτολεμαίδας.

Η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης και Ολυμπιονίκη της Ελληνορωμαϊκής Κωνσταντίνο Θάνο, παρουσία του υπεύθυνου αγώνων Αντώνη Λιάνου, του εκπροσώπου της ΔΕΗ Α.Ε. Ιωάννη Αλεξόπουλου και του προέδρου της ΚΕΔΕ Χρήστου Κεσκερίδη, τόνισε πως «ο δήμος Εορδαίας δίνει μεγάλη σημασία στο να  φιλοξενούνται διοργανώσεις που αναδεικνύουν και τιμούν τον τόπο. Έτσι, δίνουμε μήνυμα στη νέα γενιά και στα παιδιά μας. Ως δημοτική αρχή θέλουμε να προβάλλεται ο τόπος ο αθλητισμός και να πιάνουν τόπο όλες αυτές οι προσπάθειες.

Η κ. Βρυζίδου ευχαρίστησε όλους όσοι συμβάλλουν στη διοργάνωση που έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη για τον τόπο.

Ενθουσιασμένος από τις άρτιες εγκαταστάσεις δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης και Ολυμπιονίκης της Ελληνορωμαϊκής Πάλης Κωνσταντίνος Θάνος που δήλωσε «πως 250 άνθρωποι θα βρεθούν στην Πτολεμαίδα για τη διοργάνωση αυτή», ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Πτολεμαϊδιώτη συναθλητή του  Ιορδάνη Κωνσταντινίδη, καθώς και τον παλαιότερο Ολυμπιονίκη Γεώργιο Ποζίδη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.