Έρχονται χιόνια μετά τις 10 Μαρτίου σε πολλές περιοχές! Δείτε αναλυτικάΧιόνια έρχονται μετά τις 10 Μαρτίου σε πολλές περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας, ακόμα και με πολύ χαμηλό υψόμετρο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Τις χιονοπτώσεις αυτές, τις αναμένουμε μεταξύ 10 με 15 Μαρτίου, ιδιαίτερα στην Μακεδονία πάνω από τα 400-500 μέτρα, στην Θεσσαλία πάνω από τα 500-600 μέτρα, στην Ήπειρο πάνω από τα 400-500 μέτρα, στην Θράκη 300-400 μέτρα, στην Στερεά Ελλάδα πάνω από τα 600-700 μέτρα και στην Πελοπόννησο πάνω από τα 700-800 μέτρα.

Πρόσκαιρα κάποιες χιονοπτώσεις ίσως να πέσουν και σε πεδινά τμήματα της Θράκης και της Μακεδονίας, αλλά κυρίως στα τμήματα που βρίσκονται πιο κοντά στα σύνορα με Βουλγαρία, Αλβανία, Σκόπια και Τουρκία.

Δεν ξέρουμε πόσο πυκνά θα είναι αυτά τα χιόνια, αλλά σίγουρα κάποιες περιοχές, θα ντυθούν μέσα στον Μάρτιο στα λευκά !! Και η δυτική Μακεδονία είναι υποψήφια για κάποιες χιονοπτώσεις μετά τις 10 Μαρτίου. Νεότερα τις επόμενες ημέρες…

greek-weather.org

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.