Ευχαριστήριο Δήμου Κοζάνης προς ΔΕΔΔΗΕ για την άμεση αποκατάσταση βλάβης στην Παύλου Μελά



Ο Δήμος Κοζάνης ευχαριστεί το Τεχνικό Τμήμα ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ) Περιοχής Κοζάνης, για τη άμεση ανταπόκριση και αποκατάσταση της βλάβης που προκλήθηκε το Σάββατο, 01/03/2014 και αποκαταστάθηκε την Κυριακή, 02/03/2014, της Μεγάλης Αποκριάς.
        
Η σοβαρή βλάβη προκλήθηκε Σάββατο βράδυ στο υπόγειο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ), επί πεζοδρομίου της Παύλου Μελά, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η όλη διοργάνωση της αποκριάς. Με συντονισμένες προσπάθειες και καλή συνεργασία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κοζάνης και της ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ), δημιουργήθηκε εναλλακτική σύνδεση με εξωτερικό καλώδιο, για να μην κινδυνεύσει η ηχητική κάλυψη της παρέλασης.
        
Μετά το πέρας της παρέλασης δόθηκε έκτακτη άδεια επέμβασης σε πεζοδρόμιο της οδού Παύλου Μελά για την αποκατάσταση της βλάβης.
        
Η αποκατάσταση έγινε μέσα σε λίγες ώρες και ηλεκτροδοτήθηκαν άμεσα (το βράδυ της Μεγάλης Αποκριάς), η Κεντρική Πλατεία και οι γειτονικές περιοχές που είχαν πρόβλημα από τη βλάβη αυτή.
        
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Δήμου Κοζάνης και ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ) Περιοχής Κοζάνης, φέρνει θετικά αποτελέσματα, ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις, όπως η προαναφερθείσα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.