Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το Moda Show του δικού μας Γιάννη Σισμανίδη στη Θεσσαλονίκη!



Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η επίδειξη μόδας του δικού μας Γιάννη Σισμανίδη στη Θεσσαλονίκη, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου. Ο κόσμος της Θεσσαλονίκης τίμησε με την παρουσία του το Moda Show και απόλαυσε την πολύ καλή δουλειά που ετοίμασε ο Γιάννης, ο οποίος και μας δήλωσε:

«Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ CLUB PORTOBELLO ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΕΝΤΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ME ΜΕΡΑΚΙ ΔΕΝ ΣΕ ΦΘΕΙΡΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ CLUB PORTOBELLO ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ Σ ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΠΩΣ Η ΤΕΤΑΡΤΗ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ Σ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΓΕΜΑΤΟ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΩΧΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ LENCERIA KAI TO CAZUAL ΡΟΥΧΟ THN ΣΤΥΛΙΣΤΡΙΑ ΓΙΩΤΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΤΗΝ ΜΑΚΙΓΙΕΖ ΤΖΕΝΗ ΣΟΥΡΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ. ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΑ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑ ΛΥΔΙΑ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΕΥΤΡΙΑ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛ.ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΖΑΝΙLIFE.GR ΚΑΙ ΒΕΡΟΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΙΑ ΛΕΜΟΝΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΙ ΦΙΛΟΥ ΗΛΙΑ.»

{gallery}sisma1{/gallery}

Επόμενη επίδειξη μόδας για τον Γιάννη Σισμανίδη στις 26 Φεβρουαρίου στην πόλη της Βέροιας!

zsisuyfgivoi

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.