Κοζάνη: Ανακοίνωση του Συλλόγου «Αγάπη για το παιδί»Ο Σύλλογος «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ», είναι εθελοντικός σύλλογος που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε αδύναμες οικογένειες με ανήλικα παιδιά να μη στερούνται βασικών αγαθών επιβίωσης.

Σας καλεί στην κοπή βασιλόπιτας την Κυριακή 16-2-2013, στις 6 μ.μ. στο χώρο του καφέ «Grand»  στον πεζόδρομο.

Προς κάθε ενδιαφερόμενο   
   
Σας γνωστοποιούμε ότι ο Σύλλογός μας είναι ένα τοπικό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα σωματείο, σύμφωνα με την υπ αριθμόν 480/2008 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κοζάνης (αρχείο  Πρωτοδικείου από 16/01/2009) και δραστηριοποιείται στην πόλη της Κοζάνης και τα περίχωρα από το Δεκέμβριο του 2008, με αυξανόμενο αριθμό μελών.(Σήμερα 122 μέλη). Ιδρύθηκε αρχικά για να βοηθήσει συμπληρωματικά τα παιδιά που φιλοξενούνταν στη «Στέγη Ανηλίκων». Στη συνέχεια ,κλείνοντας η Στέγη, επεκτάθηκε ευρύτερα με σκοπό τη στήριξη σε επίπεδο υλικό, εκπαιδευτικό, κοινωνικό, πνευματικό και ψυχαγωγικό, με κάθε πρόσφορο μέσο, της νεολαίας και της οικογένειάς τους κατ’ επέκταση, όπως φαίνεται και στο καταστατικό .
   
Επί της ουσίας το έργο μας, σύμφωνα με τις ανάγκες που έχουμε συναντήσει έως σήμερα, έχει διαμορφωθεί ως εξής:
   
   α) Παροχή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε οικογένειες, άπορες, μονογονεϊκές ή σε παιδιά που στερούνται και των δυο γονέων.
   β) Ενισχύουμε και οικονομικά τις παραπάνω οικογένειες ή και μεμονωμένα άτομα, για να καλύψουν ανάγκες  όπως π.χ. ιατρική περίθαλψη κ.τ.λ.
   γ) Παρέχουμε ρουχισμό από στοκ καταστημάτων ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση που φέρνουν μέλη και φίλοι του Συλλόγου, μαθητές σχολείων, παιχνίδια και βιβλία.
   δ) Γενικά, φροντίζουμε να παρέχουμε υλική και οικονομική βοήθεια κατά περίπτωση.
   
Μετά από τα παραπάνω, παρακαλούμε να μας συνδράμετε στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας, είτε οικονομικά, είτε με τρόφιμα, είτε με παροχή υπηρεσίας
   
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για ό,τι μπορέσετε να κάνετε.

Τηλ. Επικοινωνίας 6979229760, 6975964099

Με τιμή

Η πρόεδρος                  Η γραμματέας

Β. Δαϊρούση                 Ελ. Θεοφύλακτου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.