Ενημερωτική δράση στην Πτολεμαΐδα από μέλη της Χρυσής Αυγής



Ο Πυρήνας Πτολεμαΐδας-Εορδαίας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στην πόλη της Πτολεμαΐδας την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014 το απόγευμα. Δεκάδες συναγωνιστές από την Πτολεμαΐδα και άλλες περιοχές της Εορδαίας και του ν. Κοζάνης μοίρασαν ενημερωτικό υλικό, εφημερίδες και φέιγ βολάν στην αγορά της πόλης, στα καταστήματα και στους περαστικούς. Στην κυριολεξία εξαφανίστηκαν σε λίγα λεπτά της ώρας οι εκατοντάδες εφημερίδες και ότι άλλο ενημερωτικό υλικό είχαμε.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα ένθερμη και εκδηλωτική, εκατοντάδες πολίτες μας πλησίασαν και μας ζήτησαν να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, στηρίζοντας τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου. Στις συζητήσεις που είχαμε διαπιστώσαμε ότι είναι καθολική η αντίθεση του κόσμου της Πτολεμαΐδας στις διώξεις του καθεστώτος και στις φυλακίσεις των συναγωνιστών μας. Οι πολίτες μας ζητούσαν να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε εναντίον του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, να ξεβρωμίσουμε τον τόπο από τα λαμόγια που έχουν ρημάξει την πατρίδα μας και εξέφραζαν τη στήριξη τους στη Χρυσή Αυγή στις επικείμενες Ευρωεκλογές και Περιφερειακές Εκλογές.

Ο Πυρήνας Πτολεμαΐδας-Εορδαίας συνεχίζει τις δράσεις του και καλεί όλους τους πολίτες της Εορδαίας να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα μας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6986 537 077

Γραφείο Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.