ΕΒΕ Κοζάνης: Πρόσκληση για συμμετοχή μελών σε έκθεση Τουρισμού στο Βουκουρέστι



To Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης ενημερώνει τα μέλη του ότι το Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης πρόκειται να συμμετάσχει στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «ΤΤR» η οποία θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 16 Μαρτίου στο Βουκουρέστι στη Ρουμανία , σε συνεργασία με την ΔΕΘ-HELEXPO, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και το Γραφείο της
Αν Γεν. Γραμματέως ΔΟΣ & ΑΣ του Υπουργείου Εξωτερικών.

Στην ανωτέρω έκθεση θα λειτουργήσουν περίπτερα – χώροι των τριών περιφερειών, τα οποία θα είναι χρήσιμο να στελεχωθούν και με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Τουρισμού.

Το Επιμελητήριο καλεί τα μέλη του που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην έκθεση ή να συμμετέχουν σε συναντήσεις Β2Β που επιπροσθέτως προτίθεται να πραγματοποιήσει στο Βουκουρέστι το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) της Θεσσαλονίκης, να το δηλώσουν το συντομότερο δυνατό και εάν είναι δυνατό έως τη Δευτέρα 19/2/2014 στην Δ/νση του Επιμελητηρίου Π.Ε. Κοζάνης (τηλ. 24610 41693).

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στην έκθεση και στις συναντήσεις Β2Β θα είναι δωρεάν, ενώ τα έξοδα μετάβασης και διαμονής θα επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.