Μακεδονική Δύναμη: 6 μετάλλια στο Διεθνές Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στο Fabriano της Ιταλίας



Το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Φεβρουαρίου 2014 έλαβε χώρα το διεθνές πρωτάθλημα του ολυμπιακού αγωνίσματος  taekwondo στο Fabriano της Ιταλίας, των κατηγοριών παίδων – κορασίδων. Οι συμμετοχές στο πρωτάθλημα έφτασαν τις 500. Δυναμικό παρόν έδωσε και ο σύλλογος της πόλης μας Μακεδονική δύναμη αφού συμμετείχε με 9 αθλητές και κατάφερε να αποσπάσει 6 μετάλλια καθώς και την 2η θέση στην γενική κατάταξη του πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, δύο χρυσά, δύο αργυρά και δύο χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμός της συμμετοχής μας μα το πιο σημαντικό όλων ήταν οι εμπειρίες που βίωσαν και αποκόμισαν οι αθλητές μας. Άλλωστε, όλες αυτές οι συμμετοχές γίνονται στα πλαίσια της αγωνιστικής τους ετοιμότητας καθώς έχουν μπροστά τους να αντιμετωπίσουν την μεγάλη πρόκληση του Πανελληνίου πρωταθλήματος της κατηγορίας τους, ενόψει του Παγκόσμιου πρωταθλήματος που έχει ορίσει η W.T.F. (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό)  για τον Ιούλιο του 2014, στο Baku του Αζερμπαϊτζάν.
 

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι
Μπουντιούκος-Σπινάρης Αθανάσιος του Εμμανουήλ, στην κατηγορία +65kg cadet male  
Μαλούτα Ερασμία του Ευαγγέλου, στην κατηγορία  -51kg cadet female                                                  

Τα αργυρά μετάλλια κατέκτησαν οι
Μπουντιούκος-Σπινάρης Νικόλαος του Εμμανουήλ, στην κατηγορία -61kg cadet male  
Τσάμπουρα Μαριάννα του Αθανασίου, στην κατηγορία  -51kg cadet female   

 Τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι  
 Γεροντίδης Ιωάννης του Στεφάνου, στην κατηγορία -61kg cadet male
Παπαδόπουλος Ιωάννης του Ευθυμίου, στην κατηγορία-57kg cadet

Την αποστολή ακολούθησε  στην Ιταλία ο αθλητής μας και πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία ανδρών  Μεχτερίδης – Παπαδόπουλος Στέλιος, με σκοπό να βοηθήσει, να εμψυχώσει και να συμπαρασταθεί στους μικρούς αθλητές και τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως γι’ αυτό.
Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές για την συμμετοχή και για τις διακρίσεις τους.                                                 

Από τις Ματιές στα σπορ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.