Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του κινήματος των «Αδέσμευτων Πολιτών» καθώς και η επίσημη έναρξη του αγώνα – Βίντεο



Με μια επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του κινήματος των “Αδέσμευτων Πολιτών”, του Δήμου Κοζάνης, με επικαφαλής τον κο Κύργια Κωνσταντίνο, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του ξενοδοχείου Αλιάκμων.

Το κίνημα των “Αδέσμευτων Πολιτών”  με αφορμή την επίσημη έναρξη του αγώνα, έθεσε τις προγραμματικές βάσεις του κινήματος.

«Η σημερινή ημέρα είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για όλους μας. Η έναρξη του αγώνα των «Αδέσμευτων Πολιτών», σημαίνει αυτόματα την ενάντια τοποθέτηση του συνδυασμού μας στο απέναντι στο κομματικοποιημένο σύστημα το οποίο είναι υπεύθυνο για το θάψιμο των προσδοκιών των νέων…

“Θέλουμε να φέρουμε, πίσω τα χαμένα όνειρα των νέων”.

Έχουμε ηθική υποχρέωση να συμμετέχουμε σε αυτόν τον αγώνα, είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι.

Οι «Αδέσμευτοι Πολίτες» δημιουργήθηκαν μέσα από την ανάγκη να δραστηριοποιήσουμε και να αφυπνίσουμε αυτούς που κοιμούνται και όχι αυτούς που ονειρεύονται. Πέρα από κομματικές αγκιστρώσεις, απέναντι στη διαφθορά του συστήματος.

Η δημιουργία των «Αδέσμευτων Πολιτών», δεν συνοδεύεται από κομματικές εξαρτήσεις.

Είμαστε απέναντι σε στείρες αντιπαραθέσεις και σε αδιέξοδες νοοτροπίες του παρελθόντος.

Σύνθημα των «Αδέσμευτων Πολιτών» είναι η καθολική συμμετοχή και η κοινωνική αλληλεγγύη,

Θέλουμε μαζί μας όλους εσάς, θέλουμε μαζί μας ενεργούς πολίτες με δράση και συμμετοχή στο Δήμο, με μοναδικό γνώμονα το όραμα της δημιουργία ενός τόπου που μας αξίζει.

Μία κοινωνία ανταγωνιστική που θα είναι η αιτία να δημιουργηθεί ένας κεντρικός άξονας μίας παραγωγικής κοινωνίας .

Αυτό τον Δήμο ονειρεύονται οι «Αδέσμευτοι Πολίτες» , κοντά στον πολίτη με όραμα και δράση.

Ένα Δήμο πρότυπο διαφάνειας και δημιουργίας. »

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.