Ευχαριστήριο του Συσσιτίου απόρων δημοτών



Το Συσσίτιο απόρων δημοτών του Δήμου Κοζάνης θα ήθελε να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στήριξαν, το μήνα Ιανουάριο την προσπάθεια του. Συγκεκριμένα:

Την οικογένεια της Βασιλικής Δακή για τη προσφορά του γεύματος όλων των δικαιούχων, μιας ημέρας του συσσιτίου, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από την απώλεια του προσφιλούς συζύγου/πατρός Δημητρίου Δακή.

Την οικογένεια της Βασιλικής Παγούνη για την προσφορά 60 μερίδων φαγητού, στη μνήμη της αδελφής της Καίτης Παγούνη.

Το οικογενειακό κέντρο «Ακρίτας» στα Αλωνάκια, για την προσφορά 50 μερίδων φαγητού.

Του μαθητές και τους καθηγητές του 1ου Ενιαίου Λυκείου Κοζάνης για τη προσφορά του γεύματος όλων των δικαιούχων, μιας ημέρας του συσσιτίου, με τα έσοδα που συγκέντρωσαν από την πραγματοποίηση εκδήλωσης.

Αξίζει να αναφερθεί πως, σήμερα, το συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης παρασκευάζει καθημερινά 150 μερίδες φαγητού για ανθρώπους άπορους, ηλικιωμένους και μοναχικούς, οι οποίοι δεν είναι σε θέση να παρασκευάσουν το γεύμα τους. Από αυτές οι 50 μερίδες παραλαμβάνονται από τους δικαιούχους από το χώρο του συσσιτίου, ενώ οι 52 διανέμονται, με υπηρεσιακά οχήματα, σε ανθρώπους εντός της πόλης της Κοζάνης και οι 48 στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις, αλλά και για δικούς σας τρόπους συμμετοχής και υποστήριξης τους συσσιτίου, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2461351117.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.