Κοπή πίτας Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης 2014 – Βραβεύτηκε η πρωταθλήτρια Ειρήνη Θεοδωρίδου



Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας, που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης (ΣΔΥΚ) το βράδυ του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου 2014 σε ταβέρνα της Κοζάνης, παρουσία των μελών του συλλόγου και δεκάδων φίλων τους.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Τάκης Σταθόπουλος, μετά το καλωσόρισμα και τις καθιερωμένες ευχές, αναφέρθηκε συνοπτικά στις συμμετοχές και τις επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου όχι μόνο στις τοπικές διοργανώσεις αλλά και σε αγώνες σε όλη την Ελλάδα, ακόμη και στο εξωτερικό, που βοηθούν στην προβολή της ευρύτερης περιοχής και συνέχισε με τους στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος. Επίσης αναφέρθηκε και απηύθυνε πρόσκληση για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ΣΔΥΚ το αμέσως επόμενο διάστημα.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν με τιμητική πλακέτα για την προσφορά τους στον τοπικό αθλητισμό ο προπονητής στίβου Στάθης Ρούσσος και η τ. πανελλήνια  πρωταθλήτρια μεσαίων αποστάσεων Ειρήνη Θεοδωρίδου, τα ρεκόρ της οποίας έμεναν ακατάρριπτα για πολλά χρόνια.

Και ασφαλώς τα μέλη του ΣΔΥΚ επιβεβαίωσαν τις αντοχές τους -μαραθωνοδρόμοι γαρ σχεδόν όλοι- και στο χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους ήχους λαϊκοδημοτικής ορχήστρας και την υπέροχη φωνή της Μαίρης Χανιώτη.

Τυχερός που του έτυχε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν το μέλος του συλλόγου Αλέξανδρος Σιαμόγλου, που πήρε και το δώρο που αντιστοιχούσε (αθλητικά παπούτσια).

Παρέστησαν και χαιρέτησαν την εκδήλωση, ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Σβώλης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας (ΣΔΟΕ) Θανάσης Στογιάννης.

Γιώργος Μαστρ.

 

(περισσότερα ΕΔΩ)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.