Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Απολογισμός πεπραγμένων σε Τοπικές Κοινότητες



Στις Τοπικές Κοινότητες Πλατανορεύματος, Μικροβάλτου και Τρανοβάλτου συνεχίστηκε τις προηγούμενες ημέρες η διαδικασία απολογισμού των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.
 
Ο Δήμαρχος Βασίλης Κωνσταντόπουλος μαζί με τους αντιδημάρχους, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους αντίστοιχους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων παρουσιάζουν τoν απολογισμό της τριετίας 2011-13 και ενημερώνουν αναλυτικά τους δημότες οι οποίοι από την πλευρά τους συμμετέχουν στην συζήτηση παραθέτοντας απόψεις και γνώμες για τα αποτελέσματα αυτής της τριετίας αλλά και κάνοντας προτάσεις για το επόμενο διάστημα.

Κατά την διάρκεια της διαδικασίας στις τρεις παραπάνω κοινότητες ο κ. Κωνσταντόπουλος  ανέπτυξε διεξοδικά τους τομείς στους οποίους δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα αυτά τα τρία χρόνια – οικονομική εξυγίανση του δήμου, οργανωτική ανασυγκρότηση, εκτέλεση μεγάλων και μικρών έργων σε όλη την έκταση του δήμου, κοινωνική πολιτική – ενώ αναφέρθηκε και στις επιμέρους παρεμβάσεις και έργα που προωθήθηκαν και εκτελέστηκαν στην κάθε Τοπική Κοινότητα το συγκεκριμένο διάστημα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.