Κάλεσμα σε ανοιχτή συνέλευση της Πρωτοβουλίας για Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Σερβίων – Βελβεντού



Η  ανοιχτή συνέλευση στην οποία μέσα από διαδικασία  θα δοθεί το όνομα, οι προγραμματικοί άξονες και  θα αναδείξει τον/την  επικεφαλή του εκλογικού σχήματος  θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, ώρα 12:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου  Σερβίων – Βελβεντού και θα είναι ανοιχτή και σε όλους τους φίλους της Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας για την ίδρυση Δημοτικής Κίνησης Σερβίων – Βελβεντού.
 
Υποψηφιότητα για ανάδειξη του σε υποψήφια/ο Δήμαρχο του εκλογικού σχήματος θα μπορεί να βάλει όποια ή όποιος έχει γίνει μέλος της Δημοτικής Κίνησης μέχρι την Κυριακή 26 Ιανουαρίου. Δικαίωμα να ψηφίσουν στις ψηφοφορίες που θα διεξαχθούν θα έχουν τα μέλη της κίνησης που θα εγγραφούν και θα υπογράψουν τη διακήρυξη της κίνησης μέχρι και τη μέρα της συνέλευσης (υπόψη ότι όλα τα μέλη θα υπογράψουν τη διακήρυξη της κίνησης η οποία θα δοθεί και στη δημοσιότητα μαζί με τα ονόματα όλων των μελών).

Καλούμε όλους τους  συνδημότες μας να πάρουν μέρος στην ανοιχτή συνέλευση:

για να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε για τα θέματα που προαναφέρθηκαν
να οργανώσουμε τη συστηματική μας παρέμβαση στα χρόνια της άγριας λιτότητας
να δώσουμε χώρο έκφρασης στις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας
μέσα από συλλογικές και συμμετοχικές διαδικασίες να ξαναδώσουμε στην αυτοδιοίκηση το πραγματικό της νόημα

Πρωτοβουλία για Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση Σερβίων – Βελβεντού

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.