Περιοδεία Μακρή – Καπερνάρου σε Κοζάνη και Φλώρινα – Δείτε το πρόγραμμα



Στους Νομούς Κοζάνης και Φλώρινας θα πραγματοποιήσουν κοινή περιοδεία η Τομεάρχης Ανάπτυξης, Ενέργειας, Μεταφορών και Υποδομών Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή και ο Βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κος Βασίλειος Καπερνάρος το Σαββάτο 1 και  την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου. Βασικοί σταθμοί της περιοδείας αυτής θα είναι οι ακόλουθοι:

ΣΑΒΒΑΤΟ 1-2-2014
10:30 : Επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, συνάντηση με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης.
11:15 : Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κοζάνης.
12:00 : Επίσκεψη στον Α.Η.Σ. Καρδιάς.
13:00 : Συνέντευξη τύπου Βασίλη Καπερνάρου βουλευτή Β’ περιφέρειας Αθήνας και Ραχήλ Μακρή Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης, στην αίθουσα τύπου του ξενοδοχείου “ΑΛΙΑΚΜΩΝ” στην Κοζάνη
17:30 : Εγκαίνια-Αγιασμός Πολιτικού Γραφείου Ανεξάρτητων Ελλήνων Π.Ε. Κοζάνης (Ελ. Βενιζέλου 39-Κοζάνη).
18:30 : Ομιλία Βασίλη Καπερνάρου-Χαιρετισμός Ραχήλ Μακρή-Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Ανεξάρτητων Ελλήνων Κοζάνης- Στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “ΑΛΙΑΚΜΩΝ” στην Κοζάνη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 2-2-2014
10:30 : Πτολεμαΐδα συνάντηση με σωματεία εργαζομένων.
11:15 : Τοπική Κοινότητα Περδίκκα, συνάντηση με εκπροσώπους ανέργων.
12:30 : Άφιξη Φλώρινα, συνάντηση με φορείς της πόλης στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας- Συνάντηση με Συντονιστική Επιτροπή Π.Ε. Φλώρινας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.