Διερευνητικές επαφές του Λάζαρου Γκερεχτέ για το Δήμο Βοΐου!



Διερευνητικές επαφές για μια πιθανή κάθοδο στις εκλογές του Μαΐου με στόχο το Δήμο Βοΐου, ξεκίνησε ο περιφερειακός σύμβουλος Λάζαρος Γκερεχτές.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του siera fm, ήδη έχει τηλεφωνήσει σε άτομα από την περιοχή του άνω Βοΐου, βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις τους για το ενδεχόμενο να συμπορευθούν μαζί του.

Μάλιστα όπως εκμυστηρεύτηκε θα επιχειρήσει να συνομιλήσει και με το Χρήστο Ζευκλή για να μάθει τις προθέσεις του σε μια τέτοια  ενδεχόμενη κίνηση. (Λογικό αφού πολλαπλές υποψηφιότητες από την ίδια περιοχή μοιράζουν υποψηφίους και ψήφους).

Όπως έχει διαρρεύσει, είπε πως μέχρι στιγμής δεν είχε βγει δυνατά στο προσκήνιο αφού οικογενειακοί λόγοι ( η γέννηση του γιού του προ ολίγων ημερών) τον ανάγκαζαν να είναι στο πλευρό της συζύγου του.

Μένει να δούμε αν υπάρχει γόνιμο έδαφος για μια νέα υποψηφιότητα στο Δήμο Βοΐου. Πάντως ο ίδιος σε σχετική μας ερώτηση για το εάν θα κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος μας είπε επί λέξη«Δεν αποκλείω τίποτα»!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.