Συμπαράσταση της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ στους εργαζομένους του ΑΔΜΗΕ και της ΔΕΗΟι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος, Ευγενία Ουζουνίδου, Γιάννης Σταθάς Αλέξης Μητρόπουλος, Δημήτρης Στρατούλης, Απόστολος Αλεξόπουλος, Νάντια Βαλαβάνη και Χαρά Καφαντάρη επισκέφθηκαν σήμερα τους αγωνιζόμενους εργαζόμενους του ΑΔΜΗΕ και της ΔΕΗ στο κεντρικό κτίριο στην Ροσινιόλ, στο Ρουφ και στον Άγιο Στέφανο και εξέφρασαν την συμπαράσταση στους αγωνιζόμενους εργαζομένους οι οποίοι μάχονται για να μην ξεπουληθεί η βασικότερη στρατηγική εταιρεία του δημοσίου ο ΑΔΜΗΕ και η ΔΕΗ.

Μιλώντας στους εργαζόμενους οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, τόνισαν:

Ο ΑΔΜΗΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Προειδοποιούμε την μνημονιακή συγκυβέρνηση ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να εκχωρήσει σε ιδιώτες τις Στρατηγικές Εθνικές Υποδομές και να ξεπουλήσει τον ΑΔΜΗΕ και τη ΔΕΗ. Τονίζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν πρόκειται να αναγνωρίσουμε τετελεσμένα.

Ο ΣYΡΙΖΑ καλεί την συγκυβέρνηση να αποσύρει αμέσως το Σ/Ν για την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ.

Προειδοποιούμε τους κερδοσκόπους που θα ορμήσουν στην εταιρεία και τους λέμε:

ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται να ακυρώσει την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ και της ΔΕΗ, γιατί η ενέργεια αποτελεί Δημόσιο και Κοινωνικό Αγαθό και ανήκει στον Ελληνικό Λαό.

Ο ΑΔΜΗΕ είναι και θα παραμείνει περιουσία του ελληνικού λαού. Είναι η ραχοκοκαλιά της ΔΕΗ και του ηλεκτρικού συστήματος της Ελλάδας, μια τεράστια Δημόσια Περιουσία, με τρέχουσα εμπορική αξία 8 δις €.

Ο ΑΔΜΗΕ είναι θεμέλιο για την οικονομική και παραγωγική της ανάπτυξη και ανασυγκρότηση της χώρας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.