Φρίκη στην Αιανή: Ανθρωποειδή έριξαν φόλες σε σκύλους που ψυχορραγούσαν στους δρόμους παραμονή της τοπικής επετείου!



Μόνο ντροπή και αίσχος μπορεί να φωνάξει κανείς, βλέποντας τις συγκλονιστικές φωτογραφίες από σκύλους που ψυχορραγούν, μέσα στο κέντρο της Αιανής!

Βράδυ Παρασκευής, παραμονή της τοπικής επετείου της Εθνικής Αντίστασης και κάποια ανθρωποειδή έριξαν φόλες σε αρκετά σκυλιά, μπαίνοντας ακόμη και σε αυλές που βρίσκονται στο κέντρο του χωριού!

Τουλάχιστον πέντε σκυλιά βρήκαν φριχτό και βασανιστικό θάνατο, με τους κατοίκους της Αιανής να ανησυχούν και για άλλα περιστατικά τις επόμενες ημέρες.

Την πρώτη φωτογραφία μας έστειλε η αναγνώστρια του Kozanimedia Χ.Α. με τη σημείωση «Παραμονή τοπικης εορτής και θεώρησαν σκόπιμο να καθαρίσει η πλατεία απ τα αδέσποτα!!! Το θέαμα αποκρουστικό και καταθλιπτικο συνάμα!!τουλάχιστον 5 σκυλιά να ψυχοραγουν!!Αιανή 2014!!χρόνια μας πολλά!!!»!

1620106_10203450390088689_295797028_n

Τη δεύτερη η επίσης αναγνώστρια του kozanimedia από την Αιανή Τ.Ε, δηλώνοντας συγκλονισμένη πως  όταν το είδα έβγαζε αφρούς και νόμιζα ότι είχε απλά μερικά λεπτά ζωής, αλλά δεν μπορούσα να κοιμηθώ οπότε μια και μένω κοντά στην πλατεία κατέβηκα μετά από δύο ώρες και το καημένο ακόμα ζούσε αλλά δεν είχα την δύναμη να το σκοτώσω…»

photo.php

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.