Σύμπραξη των μαθητικών ορχηστρών των Ωδείων Κοζάνης και Λάρισας



Βασισμένη στην συνεργασία των δύο καλλιτεχνικών διευθυντών των δημοτικών ωδείων Κοζάνης και Λάρισας, ως μουσικών, κυρίων Τζούκα και Αλεξίου, στην χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, επιχειρήθηκε η σύμπραξη των μαθητικών ορχηστρών των δύο Ωδείων στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα στις 19 Ιανουρίου 2014.

Η συνεργασία ήταν άριστη και το αποτέλεσμα αποζημίωσε το κοινό που προσήλθε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα εκτός από την εμφάνιση της μαθητικής ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, η Ορχήστρα Δωματίου του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης ταξίδεψε το κοινό με μαγευτικές συνθέσεις.

Η κοινή εμφάνιση των δύο διευθυντών των Ωδείων, ως σολίστ πιάνου, στο έργο του C. Saint-Saens «Το Καρναβάλι των Ζώων» με την Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, υπό τη διεύθυνση του Δ. Κτιστάκη, επευφημήθηκε από το κοινό της πόλης που εξέφρασε την επιθυμία και για επόμενη συνεργασία των δύο ωδείων.

Το πρόγραμμα έκλεισε με την σύμπραξη των μαθητικών ορχηστρών των ωδείων σε δύο έργα υπό την διεύθυνση των δύο μαέστρων, Δημήτρη και Χρήστου Κτιστάκη.

Η συνεργασία εκ του αποτελέσματος κρίθηκε άριστη, οι μαθητές των ωδείων ενθουσιάστηκαν από την εμπειρία αυτή, ενώ οι δύο διευθυντές υποσχέθηκαν να συνεργαστούν για μελλοντικές κοινές εμφανίσεις.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.