Αγγελική Νικολούλη για τη δολοφονία του μικρού Άλεξ: «Γνωρίζω τον δολοφόνο και …»Ποιες οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις που κάνει η Αγγελική Νικολούλη για τον μικρό Άλεξ; Τι ισχυρίζεται για τη δολοφονία;

Για την υπόθεση του μικρού Άλεξ στη Βέροια, την οποία έχει ερευνήσει με λεπτομέρεια και την γνωρίζει πολύ καλά μίλησε η Αγγελική Νικολούλη ξεκαθαρίζοντας ότι το παιδί έχει δολοφονηθεί και ότι το πτώμα του εξαφανίστηκε με την συνδρομή ενηλίκων από το περιβάλλον των παιδιών που τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

«Τότε οι αρχές δεν το χειρίστηκαν όπως έπρεπε και έδωσαν χρόνο σε κάποιους από το περιβάλλον των ανηλίκων να εξαφανίσουν το πτώμα του παιδιά, είτε καίγοντάς το, είτε εξαφανίζοντάς το σε κάποιο άλλο σημείο. Μου το είχαν πει ξεκάθαρα ότι το πτώμα του Άλεξ δεν πρόκειται να το βρω όπως βρήκα την Κούσογλου», είπε η δημοσιογράφος.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι η ίδια γνωρίζει ποιος είναι ο άνθρωπος που εξαφάνισε το πτώμα του παιδιού.

«Στεναχωριέμαι ειλικρινά που αντί να σεβαστούν την μνήμη του παιδιού και αυτός εκεί στην Βέροια αποκαλύψει πού εξαφάνισε το πτώμα, μιλούν ότι είδαν το παιδί στη Βουλγαρία ή στη Ρωσία. Για μένα υπάρχει ένας συγκεκριμένος άνθρωπος που ευθύνεται για την εξαφάνιση του πτώματος και κάποια στιγμή ίσως επιστρέψω με διαφορετικό τρόπο», είπε.​

Πηγή: fimes.gr

το είδαμε στο vatolakkiotis.blogspot.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.