Ανακοίνωση του Συλλόγου αεροσφαίρισης Κοζάνης Omega



Ύστερα από συνεχή δημοσιεύματα σε ηλεκτρονικά και μη μέσα μαζικής επικοινωνίας ο σύλλογος αποφάσισε να πάψει να παραμένει σιωπηλός.Η ανακοίνωση που παραθέτουμε  έχει σκοπό να προστατέψει την Ελληνική κοινότητα αεροσφαίρισης η οποία ουδεμία σχέση έχει με την πολιτική.

Ο σύλλογος Ωμέγα και η Μακεδονική κοινότητα αεροσφαίρισης έχουν κάνει τιτάνιο αγώνα προκειμένου να διαδόσουν ένα παγκόσμιο άθλημα που αποτελεί ένα από τα λίγα άλλοθι που μας μένουν να κάνουμε φίλους και να δραστηριοποιηθούμε στην ύπαιθρο.

Σε παιχνίδια πανελλήνιου ενδιαφέροντος ο σύλλογος αποστέλει δελτίο τύπου καθώς και προσκλήσεις σε ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης,πολιτικούς και εξέχουσες προσωπικότητες με σκοπό την διάδοση της αεροσφαίρισης ως εναλλακτικής μορφής ψυχαγωγίας.

Θεωρούμε μέγιστη τιμή μας να φιλοξενούμε ανθρώπους(οποιουδήποτε χώρου)που η παρουσία τους και μόνο αποτελεί πολύτιμη αρωγή στην προσπάθεια που κάνουμε και είμαστε  ιδιαίτερα ευγνώμονες.

Ο Σύλλογος αεροσφαίρισης Ωμέγα ιδρύθηκε το 2009 με μοναδικό σκοπό την προώθηση του αθλήματος της αεροσφαίρισης,της ανταγωνιστικής/μαχητικής συνάθροισης φυσιολατρών στην φύση ή και σε κλειστούς και ασφαλείς χώρους μέσα στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας και του ιπποτισμού.Για τον σκοπό αυτό συμμετέχει-οργανώνει παιχνίδια αεροσφαίρισης με μοναδικό ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.Οποιαδήποτε άλλη άποψη,ιδέα και ανάρτηση ΔΕΝ εξυπηρετεί τις ΑΡΧΕΣ της αεροσφαίρισης για τις οποίες ολόκληρο το ΔΣ,η Μακεδονική Κοινότητα Αεροσφαίρισης και κάθε ομάδα ή σύλλογος έχουν κάνει σκληρό αγώνα,είναι επιεικώς αστεία.Η προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί το αεροσφαιριστικό γίγνεσθαι ως μέσο ή πιόνι της μικροπολιτικής χαζομάρας που διανύουμε τον τελευταίο καιρό θα αποτύχει παταγωδώς.Δεν έχουμε χρώμα κύριοι.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ     ΛΙΟΥΦΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.