Η Πρωτοχρονιάτικη Πίτα των Αιμοδοτών Κοζάνης



Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κόσμου στην Κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης “Γέφυρα Ζωής” την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 στο ουζερί-ταβέρνα “Ζέφυρος”. Ο Πρόεδρος κ.Τσαουσίδης Θεόδωρος έκοψε την καθιερωμένη Βασιλόπιτα και μοιράστηκαν στους φίλους μας τσουρεκάκια, ένα από τα οποία είχε το τυχερό φλουρί. Μία αιμοδότρια μας κέρδισε ηλεκτρικά ήδη από το κατάστημα welcome Ιωαννίδης. Επίσης, έγινε κλήρωση και ένα τυχερό ζευγάρι κέρδισε ένα διήμερο στη Βίλα Καστανόδασος στο Εμπόριο Εορδαίας. Παρόντες πέρα από τους αγαπημένους φίλους Αιμοδότες και Αιμοπεταλιοδότες ήταν ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης κ.Καραπάτσιος Βαγγέλης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού κ.Ζιούζιος Δημήτρης, οι οποίοι έκαναν έναν σύντομο χαιρετισμό.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Τσαουσίδης Θεόδωρος αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και τη στήριξη προς το σύλλογο, έκανε έναν σύντομο απολογισμό των δράσεων του 2013.

Απολογισμός:
Αίμα 1022 μονάδες από 958  το 2012
Η ομάδα Αιμοπεταλιοδοτών αριθμεί 260 άτομα
Ομφάλιο Αίμα  283 Δωρεές από 270 το 2012  
1400 ήταν περίπου τα ενεργά μέλη του συλλόγου για το 2012.

Επίσης, τόνισε για ακόμη μία φορά ότι ο σύλλογος έχει αδυναμία υποστήριξης των δράσεων του, καλώντας τους φίλους και τα μέλη του να ενισχύσουν εθελοντικά τον σύλλογο και στο διοικητικό κομμάτι, αφού τα μέλη του ΔΣ  δεν αρκούν για να στηρίξουν την πληθώρα εκδηλώσεων.

Γι’ αυτό είναι αναγκαία η συμμετοχή όλων σας αν είναι δυνατό, ή τουλάχιστον να έχουμε 10,20,30 άτομα διαθέσιμα που να θέλουν και να μπορούν να ασχοληθούν. Ιδιαίτερα δε νέους ανθρώπους 18-30 χρόνων ώστε και ενδιαφέρον να δώσουν στο χρόνο τους και να στελεχώσουν τη δυναμική επιτροπή Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών του Συλλόγου μας.

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ  ΖΩΗ
Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                      Τσαουσίδου Κάκη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.