Σύλληψη δύο ατόμων στην Πτολεμαΐδα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών



Χθες τις βραδινές ώρες στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, έναν 40χρονο για διακίνηση ναρκωτικών και έναν 45χρονο για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο ημεδαποί. Από την έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή του 45χρονου δύο συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες κάνναβης (17 γραμ.), τις οποίες προσπάθησε να αποκρύψει αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο.
 
Τις προαναφερόμενες μικροποσότητες είχε προμηθεύσει σε αυτόν λίγο νωρίτερα ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, στην κατοχή  του οποίου  βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ. Ακολούθως, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε κτήμα ιδιοκτησίας του 40χρονου καθώς και σε Ι.Χ.Φ. που ήταν σταθμευμένο εκεί, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες διάφορες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

κάνναβη συνολικού βάρους εβδομήντα τεσσάρων κόμμα οχτώ γραμμαρίων (74,8 γρ.) και
το χρηματικό ποσό των διακοσίων εβδομήντα (270) ευρώ, ως προϊόν εγκλήματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.