Ξεκινά η τηλεθέρμανση της Φλώρινας – Βίντεο



Τη σύμβαση για το έργο της τηλεθέρμανσης υπέγραψαν χθες ο δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος και η εκπρόσωπος της κοινοπραξίας και της ομάδας κατασκευής.

Το έργο, συνολικής δαπάνης περίπου 86 εκατομμυρίων ευρώ, αναμένεται να είναι έτοιμο έως το 2015. Θα χρηματοδοτηθεί μέσω του ΕΣΠΑ από το Ταμείο Συνοχής κατά 65% από κοινοτικούς και κατά 35% από εθνικούς πόρους, ενώ θα υλοποιηθεί από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φλώρινας (ΔΕΥΑΦ).

Με το συγκεκριμένο έργο θα κατασκευαστούν όλες οι απαραίτητες υποδομές για τη μεταφορά και διανομή θερμικής ενέργειας, για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης και ζεστού νερού των κατοίκων της πόλης της Φλώρινας.

Στην υπογραφή του σημαντικού αυτού έργου για την περιοχή της Φλώρινας, παρόντες επίσης ήταν ο Μητροπολίτης Φλώρινας κ. Θεόκλητος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Δακής, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Δημήτρης Ηλιάδης, ο Συνταγματάρχης 1ου Συντάγματος Πεζικού κ. Κωνσταντίνος Λιόντος, ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας κ. Παλαιογιάννης, ο Υποδιοικητής της Π.Υ. Φλώρινας Πυραγός κ. Χρήστος Σπυρίδης, ο τέως Νομάρχης κ. Τραϊανός Πετκάνης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Δημήτρης Στύλου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σάββας Σαπαλίδης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος, η Διευθύντρια της ΔΕΥΑΦ κ. Ερμιόνη Αβραμοπούλου, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΑΝΦΛΩ κ. Ζέτα Ρίζου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Βασίλης Γιαννάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας κ. Αντώνης Σίπκας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νίκος Ευαγγέλου, Άκης Καραγκιοζίδης, Μιχάλης Καρακόλης, Παναγιώτης Μαβίδης και Χρήστος Μπαρδάκας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της μείζονος και ελάσσονος μειοψηφίας κ.κ. Γιώργος Απιδόπουλος, Δόξα Κωτσαλίδου, Βαγγέλης Στάιος, Μιχάλης Τσώκας, Όλγα Μούσιου, Γιώργος Σταύρου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας, Λουκάς Δημήτριος, Άρης Αριστείδου, Αντώνης Ζαέκης, Αντιγόνη Λαζαρίδου, Αθανάσιος Μπέλτσος, Βαγγέλης Σταυρίδης, εκπρόσωποι φορέων, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων και πλήθος κόσμου.

 

neaflorina.blogspot.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.