Συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Εορδαίας σε Φεστιβάλ Φιλαρμονικών

Μετά από πρόσκληση του Δήμου Αμπελοκήπων –Μενεμένης, η Φιλαρμονική του Δήμου Εορδαίας το Σάββατο 18 Ιανουαρίου θα συμμετάσχει στο 7ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στη Θεσσαλονίκη.

Το φεστιβάλ  διοργανώνει η αντιδημαρχία πολιτισμού του δήμου   Αμπελοκήπων –Μενεμένης και  συμμετέχουν 5 φιλαρμονικές από διαφορές πόλεις της Ελλάδας.

Με την συμμετοχή αυτή, της Φιλαρμονικής του Δήμου Εορδαίας «Αριστοτέλης» στο 7ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζεται η άριστη  συνεργασία που υπάρχει εδώ και χρόνια με τη Φιλαρμονική του Δήμου Αμπελοκήπων –Μενεμένης, η οποία ήταν και προσκεκλημένη τον Αύγουστο στο 3ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών που διοργάνωσε το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ.

Είναι τιμή για την Φιλαρμονική μας, να εκπροσωπεί τον Δήμο Εορδαίας σε μεγάλες εκδηλώσεις, τα μέλη της Φιλαρμονικής και ο αρχιμουσικός μας ο κ. Σαλαγκιώτης πάντα φροντίζουν να δείξουν το καλύτερο πρόσωπο της Εορδαίας και « εκτός των τειχών». 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.