ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας: Ανοιχτή επιστολή στον λαό της Εορδαίας

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,  ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ Τ.Α,  ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Η κυβέρνηση φέρνει προς συζήτηση αυτή την εβδομάδα το νομοσχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του Α∆ΜΗΕ, του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Στοχεύουν με διαδικασίες εξπρές να ξεπουλήσουν µέσα σε λίγες µέρες Στρατηγική Εθνική υποδοµή, που στήθηκε µετά από θυσίες δεκαετιών του ελληνικού λαού!

Το δίκτυο µεταφοράς εκπροσωπεί ένα ανυπολόγιστο κεφάλαιο.

Ο Α∆ΜΗΕ είναι η ραχοκοκαλιά της ∆ΕΗ και του ηλεκτρικού συστήµατος της Ελλάδας, µια τεράστια ∆ηµόσια Περιουσία, µε τρέχουσα εµπορική αξία 8 δις €,

Στρατηγική εθνική υποδοµή θεµέλιο της εθνικής άµυνας και ασφάλειας της χώρας.

Στρατηγική εθνική υποδοµή για την οικονοµική και παραγωγική ανάπτυξη της χώρας.

Στρατηγική εθνική υποδοµή για την εξασφάλιση ηλεκτρικής ενέργειας του Ελληνικού Λαού.

Η κυβέρνηση προχωράει στην εκποίηση του Α∆ΜΗΕ, ως «πιλότο» για το ξεπούληµα της υπόλοιπης ∆ΕΗ (Ορυχεία, Εργοστάσια, ∆ίκτυα ∆ιανοµής)

Η Goldman Sachs καθόρισε ήδη από 16/10 το µάξιµουµ της αγοραίας τιµής για τον Α∆ΜΗΕ: Από 1,5 δις € επίσηµη αξία παγίων, υποτιµάται χρηµατιστηριακά στα 700 εκ. €, για να ξεπουληθεί το πολύ 300-320 εκ. €!!

Οι εργαζόµενοι στον Α∆ΜΗΕ δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από αυτό το πλιάτσικο της ιδιωτικής κερδοσκοπίας στην επιχείρησή τους! Έχουν όµως να χάσουν τα πάντα!

Ο ιδιώτης στρατηγικός επενδυτής ένα µόνο στόχο θα έχει, τη µεγιστοποίηση του κέρδους. Οι εργαζόµενοι δε θα αντιµετωπίζονται ως άνθρωποι, αλλά ως κόστος που πρέπει να ελαχιστοποιηθεί. Έτσι θα προσπαθήσει, αξιοποιώντας το νοµικό οπλοστάσιο των µνηµονίων, που καταλύει κάθε έννοια συλλογικής σύµβασης, να επιβάλει και στην εταιρεία εργασιακό µεσαίωνα.

Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό.

Ο Α∆ΜΗΕ είναι και θα παραµείνει περιουσία του ελληνικού λαού!

Οι βουλευτές της συγκυβέρνησης της Π.Ε. Κοζάνης είναι υπόλογοι απέναντι στους ψηφοφόρους τους και τον ελληνικό λαό και καλούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους

 
-ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18-1-14 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 6μμ.

-ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΔΜΗΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.