Επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ ο Σιατιστινός Στέφανος Πολύζος



Επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπέγραψε την Τρίτη, ο 18χρονος Στέφανος Πολύζος, ο οποίος κατάγεται από τηπολυζος Σιάτιστα και αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες του Δικεφάλου του Βορρά. Ο Μακεδόνας μέσος, πήρε το καλύτερο δώρο με την έναρξη της νέας χρονιάς, που αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην εξέλιξη της καριέρας του σε μία από τι μεγαλύτερες ομάδες της χώρας.

Η υπογραφή του Στέφανου τον δεσμεύει με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια και στο χέρι του πλέον είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Χουμπ Στέφενς και του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείου ώστε να προωθηθεί σταδιακά στην πρώτη ομάδα κάτι που έχει γίνει με αρκετούς συνομηλίκούς του οι οποίοι μάλιστα έχουν πάρει ουκ ολίγες φορές φανέλα βασικού με το Δικέφαλο σε σημαντικά παιχνίδια.

Ο Στέφανος Πολύζος φέτος αγωνίζεται ως αρχηγός στην ομάδα Κ-20 του ΠΑΟΚ η οποία διανύει καλές εμφανίσεις και στα μισά του πρωταθλήματος βρίσκεται στην πρώτη θέση, υπό τις οδηγίες του παλαίμαχου Σέρβου ποδοσφαιριστή, Βλάνταν Ίβιτς,ο οποίος μάλιστα γνωμοδότησε θετικά ώστε να υπογράψει συμβόλαιο επαγγελματία ο Σιατιστινός άσσος.

kozanimedia.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.