Συγκρότηση συντονιστικού οργάνου ΣΥΡΙΖΑ Εορδαίας



Κατά τη διαδικασία συγκρότησης του 11μελούς Συντονιστικού Οργάνου εκλέχθηκε 3μελής Γραμματεία που απαρτίζεται από τους:

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ: Γούλιαρου Θεοδώρα

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ: Παμπόρης Βασίλειος

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ: Μεντεσίδης Αιμίλιος

Επίσης ορίστηκαν ομάδες δουλειάς με τις αντίστοιχες θεματικές:

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ

ΝΕΟΛΑΙΑΣ

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ

 

Μήνυμα της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Το 2014 θα είναι το τέλος της μνημονιακής εποχής και η αρχή της ελπίδας για μία άλλη πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα που θα σηματοδοτεί το τέλος της ανθρωπιστικής καταστροφής.

Η επίθεση του κεφαλαίου στη χώρα μας άφησε πίσω της οικονομικά και κοινωνικά ερείπια, ενάμιση εκατομμύριο ανέργους, εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστους, συνανθρώπους μας στα όρια της απόγνωσης και εκατόμβες αυτοκτονιών.

Οι απολογητές της τρόικας κυβέρνησαν και κυβερνούν με συνταγματικά πραξικοπήματα, καταλύουν καθημερινά τη δημοκρατία, εμπαίζουν το λαό ετοιμάζοντας την εκποίηση της χώρας και των κοινωνικών αγαθών.

Βάλλοντας απέναντι στο τελευταίο βήμα δημόσιου διαλόγου, έριξαν μαύρο στην ενημέρωση, τον πολιτισμό και τη δημοκρατία. Συνέτριψαν τη δημόσια τηλεόραση και χρησιμοποιούν απροκάλυπτα το διαπλεκόμενο σύστημα των ΜΜΕ για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης.

Έφτασαν στο σημείο να στοχοποιούν τους κοινωνικούς αγώνες και την Αριστερά, θυμίζοντας τις χειρότερες στιγμές ενός εμφυλιοπολεμικού κλίματος που είχαμε αφήσει προ πολλού πίσω μας.

Είναι οι ίδιοι που εξέθρεψαν το αβγό του φιδιού, που επέτρεψαν στη Χρυσή Αυγή να δρα ανενόχλητη, σκορπίζοντας το ναζιστικό της μίσος, φτάνοντας και στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Όμως στα ερείπια που αφήνουν πίσω τους έχουν ανθίσει οι αντιστάσεις του λαού μας, η αλληλεγγύη και η συλλογική συνείδηση της ανατροπής.

Το ελπιδοφόρο μήνυμα έρχεται μέσα από την ενότητα του λαού μας και την προοπτική της μεγάλης νίκης των προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας.

O ελληνικός λαός δεν πρόκειται να σταματήσει να διεκδικεί τα δικαιώματά του, μέχρι να πάρει πίσω όλα όσα του ανήκουν.

Να μην αφήσουμε κανένα συμπολίτη μας μόνο του στην κρίση, να δυναμώσουμε τα δίκτυα αλληλεγγύης, να στηρίξουμε δομές αυτοδιαχείρισης και να προβάλουμε ένα διαφορετικό παράδειγμα οργάνωσης της ζωής και της καθημερινότητάς μας.

Τη χρονιά που πέρασε ήμασταν μαζί.

Και θα είμαστε μαζί, στις πολιτικές και κοινωνικές μάχες, στα κινήματα και στις αντιστάσεις, στον αγώνα για μια άλλη αυτοδιοίκηση της δημοκρατίας και της ανάπτυξης.

Καλή, ελπιδοφόρα και ανατρεπτική χρονιά

Η ελπίδα θα νικήσει το φόβο και η αλληλεγγύη θα νικήσει την καταστροφή.

Το τέλος αυτής της εποχής είναι και η αρχή ενός άλλου κόσμου.

-Με αυτοδύναμο λαό.

-Με την αριστερά στην διακυβέρνηση της χώρας.

-Με τους λαούς της Ευρώπης να βάζουν τέλος στη λιτότητα και την καταστροφή.

 
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.