Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης στην «Καθημερινή»



Φωτογραφία του υπό κατασκευή κτηρίου της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, κοσμεί το βασικό  άρθρο της εφημερίδας «Καθημερινή», στο κυριακάτικό φύλλο της (29/12/2013).

Στο άρθρο που φιλοξενεί στο εξώφυλλο, η μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα, με τίτλο «Όραμα για την Ελλάδα του Μέλλοντος» γράφουν δέκα σημαντικές προσωπικότητες από την  Ελλάδα και το εξωτερικό, για το πώς η πατρίδα μας μπορεί να κάνει βήματα εμπρός μέχρι το 2021, πόσο θα έχει αλλάξει τότε η Ελλάδα, αλλά και τι πρέπει και τι μπορεί να κάνουμε από δω και πέρα.

Μεταξύ των προσωπικοτήτων που γράφουν για το πώς οραματίζονται μελλοντικά τη χώρα μας, είναι οι Εμμανουήλ Κριαράς, Γιάννης Μπεχράκης, Γιάννης Τροχόπουλος, Μπιλ Ανθόλις και άλλοι.  

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνεται στο εν λόγω άρθρο φωτογραφία του νέου κτηρίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, γιατί σηματοδοτεί το πέρασμα στο μέλλον και στη νέα εποχή, αναδεικνύοντας το ιστορικό πολιτιστικό απόθεμα της περιοχής και τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, προβάλλοντας νέες αξίες και προοπτικές για την ανάπτυξη του τόπου.   

Το άρθρο της εφημερίδας:

http://issuu.com/dimos_kozanis/docs/6

http://issuu.com/dimos_kozanis/docs/4

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.