ΔΟΥ Κοζάνης: 55% αύξηση στην παράδοση πινακίδων!Από τον Πρωινό Λόγο:

Πρωτοφανή αύξηση, που ξεπερνά το 55%, στην παράδοση πινακίδων για το 2013 παρατηρείται για το 2013 στη ΔΟΥ Κοζάνης, όπου χθες, προτελευταία ημέρα πληρωμής των τελών κυκλοφορίας, δημιουργήθηκαν ουρές κόσμου, ενώ το ίδιο συνέβη και σε όλες τις τράπεζες της περιοχής! Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Κοζάνης Τάσος Γκλούμπος, ο αριθμός εκείνων που αποφάσισαν να παραδώσουν τις πινακίδες των οχημάτων τους από το να πληρώσουν τα τέλη είναι πραγματικά απίστευτος και ανέρχεται, μέχρι και χθες, σε 3.310!

Όπως αναφέρει ο κ. Γκλούμπος, «Προτελευταία ημέρα της χρονιάς και αυτό που συμβαίνει στο 2ο όροφο της ΔΟΥ Κοζάνης κάθε χρόνο, συμβαίνει και φέτος, αλλά σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από την προηγούμενη χρονιά! Μέχρι και σήμερα (σ.σ. χθες) το μεσημέρι η παράδοση των πινακίδων ανέρχεται στις 3310, σε σχέση με την περυσινή χρονιά που ήταν 2176! Υπάρχει πολύ μεγαλύτερη αύξηση στην παράδοση. Ο κόσμος να φροντίσει, αν θέλει να παραδώσει τις πινακίδες, να το κάνει μέχρι 1.30 το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ, φυσικά, τα τέλη πληρώνονται στις τράπεζες. Η αυξητική τάση παράδοσης πινακίδων έχει να κάνει και με τα επαγγελματικά ΙΧ, είτε με τα  μηχανάκια… Όλα αυτά έχουν την τιμητική τους, με την παράδοση πινακίδων από πολύ κόσμο που δε μπορεί να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.