Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για τον Αρτέμη Σώρρα και την ομάδα END – Βίντεο

Σε ένα κατάμεστο Κοβεντάρειο πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου η ενημερωτική εκδήλωση για τον Αρτέμη Σώρρα και την ομάδα END.

Οι κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης, που ήταν οι κύριοι Στέφανος Βαβούρας, Γιάννης Καλογερόπουλος, Χρήστος Τσάπος και Χρήστος Μπαλαντίνας, παρουσίασαν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που υπάρχουν για την εγκυρότητα των μετοχών που κατέχει ο Αρτέμης Σώρρας, αλλά και τον τρόπο που μπορεί να χρηματοδοτήσει τόσο την Ελλάδα όσο και τους Καλικρατικούς δήμους.
Στην συζήτηση συμμετείχε ενεργά και ο κόσμος, που του δώθηκε η ευκαιρία να θέσει τα ερωτήματά του αλλά και τους προβληματισμούς του σχετικά με την υπόθεση «Σώρρα».

Να σημειωθεί πως στην εκδήλωση προσκλήθηκαν όλοι οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Κοζάνης – και όχι μόνο – αλλά παραβρέθηκαν μόνο ο κ. Παναγιώτης Αποστολίδης, μαζί με τους Προέδρους των Κοινοτήτων Μηλιάς, Καρυδίτσης και Νέας Χαραυγής.

Ο κύριος Αποστολίδης μάλιστα, δεσμεύτηκε πως αμέσως μετά τις γιορτές θα θέσει ο ίδιος το θέμα της χρηματοδότησης του Δήμου Κοζάνης από τον Αρτέμη Σώρρα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα στο τηλ.: 6943638237, κος Γιώργος.

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης από το kozaniLife.gr:

 

 

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.