Εκδρομή από τον ΕΟΣ Κοζάνης στις «Ελληνικές Άλπεις» το τριήμερο των Θεoφανείων



Ο Ε.Ο.Σ. Κοζάνης το τριήμερο των Θεoφανείων (4-6 Ιανουαρίου) διοργανώνει εκδρομή στην Τύμφη. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί η ευκαιρία να θαυμάσουν τις ‹‹Ελληνικές Άλπεις›› όπως συνηθίζουμε να λέμε, ίσως ένα από τα πιο όμορφα τοπία στην Ελλάδα, και να εξασκήσουν δραστηριότητες όπως η ορεινή πεζοπορία, το ορειβατικό σκι και η αναρρίχηση μεικτών πεδίων. Το πρόγραμμα θα είναι ελεύθερο, ανάλογα βέβαια με τις καιρικές συνθήκες.

Κατά τη διάρκεια της εξόρμησης θα γίνουν αναβάσεις στην κορυφή Γκαμήλα 1&2, στην ξακουστή Δρακόλιμνη και αν το επιτρέψουν οι συνθήκες αναρρίχηση στην ορθοπλαγιά της Αστράκας. Οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν στο καταφύγιο της Αστράκας. Ώρες πορείας από Μικρό Πάπιγκο μέχρι το καταφύγιο της Αστράκας 2 ώρες 50 λεπτά. Από το καταφύγιο της αστράκας η Δρακόλιμνη απέχει 1,5 ώρα και η Γκαμήλα 2,5 ώρες.

Δηλώσεις συμμετοχής και επιπλέον πληροφορίες στα τηλέφωνα 6972 386673 (what’s up) Δημήτρης Βασιλείου και 6948 001652 Αλέξανδρος Τσολάκης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.