Συνάντηση της Ευγενίας Ουζουνίδου με τον πρόεδρο της «Εγνατία Α.Ε.»Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18/12/13 στη Βουλή μεταξύ της Ευγενίας Ουζουνίδου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συνεργατών και του προέδρου της «Εγνατία Α.Ε.» κ. Π. Σαββαϊδη, παρουσία του προέδρου και του μέλους του Δ.Σ. της εταιρείας κ. Κ. Χατζή.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η πληροφόρηση του ΣΥΡΙΖΑ για τα ζητήματα της  εταιρείας «Εγνατία Α.Ε.»

Ο κ. Σαββαϊδης  ενημέρωσε  τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για την πορεία της εταιρείας, τη δυναμική της και τα έργα που εκτελεί και παρακολουθεί, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό. Παράλληλα σημείωσε το ρόλο και το έργο των εργαζομένων της εταιρείας, συμπληρώνοντας πως «είναι απαραίτητοι και δεν περισσεύει κανείς».

Η Ε. Ουζουνίδου εξέφρασε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ προς την «Εγνατία Οδό Α.Ε.» ως δημόσιου φορέα υλοποίησης υποδομών στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά πλέον και σε όλη την επικράτεια (της νησιωτικής χώρας συμπεριλαμβανομένης) και τόνισε την ολοένα και μεγαλύτερη εξωστρεφή δραστηριότητά της στο Εξωτερικό. Επίσης, έθεσε θέματα συμβατικών εκκρεμοτήτων των τμημάτων του έργου που  ολοκληρώθηκαν πρόσφατα και επισήμανε την ανάγκη επίλυσής τους δια της αυτονόητης δικαστικής οδού.

Ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξαντλήσει, «σηκώνοντας» στο αμέσως επόμενο διάστημα το ζήτημα κεντρικά, όλα τα πολιτικά και νομικά όπλα για την αποτροπή της Παραχώρησης.

Τέλος, ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει από τον αρμόδιο υπουργό να ενημερώσει την Αξιωματική Αντιπολίτευση για τους σχεδιασμούς του, απαιτώντας την αναβάθμιση και όχι τη συρρίκνωση των φορέων υλοποίησης δημόσιων υποδομών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.