Γιακουμάτος σε Καμμένο: «Τελείωνε να φύγουμε έχουμε να πάμε και στο γήπεδο»Σκηνές απείρου κάλλους έλαβαν χώρα στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, όταν τον διέκοψε ο βουλευτής της ΝΔ φωνάζοντάς του να τελειώνει γιατί θέλει να πάει στο…. γήπεδο!

Ο ακριβής διάλογος που έλαβε χώρα έχει ως εξής:

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, πότε θα τελειώσουμε;
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων): Θα ψηφίσετε υπέρ του κ. Βενιζέλου, κύριε Γιακουμάτο, μην βιάζεστε. Θα τον καλύψετε τον κ. Βενιζέλο, μην ανησυχείτε. Μαζί σας οι ψηφοφόροι σας της Β’ Αθηνών ζητούν να καλύψετε το ΠΑΣΟΚ.
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: Όχι, θα καθόμαστε να ακούμε αυτά που λέτε. Τελείωνε, να φύγουμε, έχουμε να πάμε και γήπεδο!
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων): Γήπεδο θα πάτε όποτε θέλετε, αλλά εδώ έχετε κάνει γήπεδο τη Βουλή των Ελλήνων.
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: Όχι, θα καθόμαστε να ακούμε αυτά που λέτε, αυτές τις μπούρδες!
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων): Αυτό είναι το επίπεδό σας, λυπάμαι! Ψηφίζετε υπέρ του κ. Βενιζέλου και πηγαίνετε στο γήπεδο. Γήπεδο την κάνατε την Νέα Δημοκρατία!
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ: Όχι, θα ακούμε αυτά που λέτε!

toxwni.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.