Συνεχίζονται οι Βραδιές Αλληλεγγύης για τη στήριξη του συσσιτίου απόρων δημοτών του Δήμου ΚοζάνηςΜετά την επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Άνω Κώμη και τη μεγάλη συγκέντρωση τροφίμων, η προσπάθεια συνεχίζεται στην Αιανή με τη συμμετοχή και τη στήριξη της Δημοτικής Ενότητας Αιανής, του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Αιανής «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» και του Συλλόγου Γυναικών Αιανής, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, στις 8:00 μ.μ., στην Αίθουσα Τέχνης Αιανής.

Το πρόγραμμα της βραδιάς θα ανοίξει η χορωδία του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Αιανής, ενώ στη συνέχεια θα παρουσιαστεί το μουσικό σχήμα ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ που απαρτίζεται από το σαξοφωνίστα Αργύρη Γκαγκασούλη και τους μουσικούς: Τσιοτίκα Φώτη (κλαρίνο), Μπαλατσούκα Κώστα (τραγούδι), Μαργαρίτη Γιάννη (τραγούδι), Καρακώστα Δημήτρη (τραγούδι), Μαυρομάτη Χάρη (μπουζούκι), Γκαγκαράτση Γιάννη (μπουζούκι), Ώττα Βασίλη (τρομπέτα) και Τσιοτίκα Δημήτρη (κρουστά).

Καλούμε τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να στηρίξουν την προσπάθεια και αντί εισιτηρίου να προσφέρουν τρόφιμα που θα αξιοποιηθούν στο συσσίτιο απόρων δημοτών, το οποίο παρασκευάζει καθημερινά 150 μερίδες φαγητού. Από τις μερίδες αυτές οι 50 παραλαμβάνονται από τους δικαιούχους από το χώρο του συσσιτίου, ενώ οι 52 διανέμονται, με υπηρεσιακά οχήματα, σε ανθρώπους εντός της πόλης της Κοζάνης και οι 48 στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κοζάνης.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις, αλλά και για δικούς σας τρόπους συμμετοχής και υποστήριξης τους συσσιτίου, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2461351117.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.