Γ’ Εθνική, κύπελλο: Ήττα για την Κοζάνη που τώρα περιμένει την Λάρισα στην έδρα της – Βίντεο



Η ΑΕΛ επικράτησε της Κοζάνης στον τελικό του 2ου ομίλου Γ’ Εθνικής με σκορ 3-1, σε έναν θεσμό όπου δείχνει πολύ υποβαθμισμένος από την διοργανώτρια αρχή.

Οι δύο ομάδες  θα αναμετρηθούν  ξανά στις 29/12 στην  έδρα  της Κοζάνης αυτή τη φορά και θα επιδιώξουν τη νίκη – πρόκριση Όποια ομάδα θα προκρυθεί θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.

Δύο γκολ ο Στεφανίδης (28’, 70’), ένα ο Ρούσσης (88’). Προσωρινά είχε μειώσει ο Μαλούτας στο 61’ για τους φιλοξενούμενους. Μέτριο παιχνίδι σε γενικές γραμμές.  
 
9′ Από κόρνερ του Νεμπεγλέρα, ο Στεφανίδης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά άουτ.
10′ Ο Μπουλγκουρίδης την πρώτη καλή στιγμή για την Κοζάνη, όταν με κεφαλιά μετά από σέντρα έστειλε την μπάλα άουτ.
28′ Σέντρα του Καρανίκα, κεφαλιά ο Στεφανίδης με κεφαλιά 1-0.

55′ Σουτ του Νεμπεγλέρα, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

61′ Η ομάδα της Κοζάνης έκανε το 1-1. Από αριστερά φάουλ με τον Βασίλιεβιτς, ο Μαλούτας χωρίς ενόχληση κάνει το 1-1.

70′ Σέντρα Καρανίκα από δεξιά, στο δεύτερο δοκάρι ο Κόϊτς έστρωσε τη μπάλα στον Στεφανίδη και ο τελευταίος κάνει το 2-1.

88′ Ο Ρούσσης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Νεμπεγλέρα κάνει το 3-1.

ΑΕ Λάρισας (Στράντζαλης): Καρακούτσης, Καρανίκας, Μήτσης, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Νεμπεγλέρας, Παπαϊωάννου (63’ Κόιτς), Σαββίδης (41’ Ρούσσης), Στεφανίδης, Γκούρτσας, Μπλέντι.

Κοζάνη (Τζηκαλιός): Αμπατζίδης, Στεργιόπουλος (46’ Ντεμιράϊ), Τραυλός, Τσικόπουλος Η., Κάλφας, Μαλούτας, Τσικόπουλος Ι., Μπουλγκουρίδης, Πιπινίκας (77’ Σαμαράς), Ταφαρλής, Βασίλιεβιτς (82’ Κοσμίδης).

Διαιτητές: Γεωργίου, Ρούμπης, Κωνστάντιος (Εύβοιας).

Τζηκαλιός: «Πρόκληση για την Κοζάνη το επόμενο ματς»
Ο τεχνικός της Κοζάνης Σάκης Τζηκαλιός μετά το τέλος του ματς τόνισε: Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Αγωνίστηκαν σε ένα ιδιαίτερο ματς. Ήρθαμε στη Λάρισα να πάρουμε εμπειρίες και πιστεύω ως ένα σημείο τα καταφέραμε. Δεν μας άφησαν τα προβλήματα τις προηγούμενες ημέρες. Και οι δύο ομάδες παίξανε για την ιστορία τους. Για εμάς το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας είναι πρόκληση γιατί αν το κερδίσουμε ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε μετά την ΑΕΚ.

Στράντζαλης: «Η ΑΕΛ αγωνίστηκε για την αξιοπρέπειά της»

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη νίκη που έκαναν σήμερα και για το στοιχείο που επικράτησε όλη την εβδομάδα. Την αξιοπρέπεια της ομάδας. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό. Να πω ότι επηρέασε η όλη διαδικασία; Να το πω ως μια δικαιολογία. Ο τρόπος με τον οποίο αντίπαλος έπαιξε και οι παίκτες του πανηγύρισαν το γκολ έδειξε ότι δεν είχαν τίποτα να χάσουν. Για ακόμη μία φορά δεν κινδυνεύσαμε σε κανένα σημείο, αλλά θέλω να έχουμε καλύτερο ρυθμό στο παιχνίδι μας. Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, πετύχαμε τρία γκολ και πιστεύω ότι μπορούμε μέσα και από νέα πρόσωπα να διαχειριστούμε τον ρυθμό μας. Το πιστεύω γιατί στην προπόνηση υπάρχει ένας πολύ καλός ρυθμός. Κοιτάμε το επόμενο ματς που έχει έναν βαθμό δυσκολίας και με ταπεινότητα και σεβασμό θα δουλέψουμε κι αυτή την εβδομάδα».

 

…και τώρα πρωτάθλημα

11η αγωνιστική  (22/12)
Πυρσός Γρεβενών – Πρέβεζα
Δόξα Πενταλόφου – Κοζάνη
Κεραυνός Θεσπρωτικού – Κάστορας
Οδυσσέας Κορδελιού – Οικονόμος Τσαριτσάνης
Δόξα Κρανούλας – Θεσπρωτός
Καστοριά – ΑΕ Λάρισας
Τηλυκράτης Λευκάδας – Εθνικός Φιλιππιάδας
Όλυμπος Κέρκυρας – Καμπανιακός

Βαθμολογία
Λάρισα 27
Τσαριτσάνη 25
Καστοριά 22
Εθνικός Φιλιππιάδας 18
Κορδελιό 17
Καμπανιακός 17
Κοζάνη16
Θεσπρωτός 15
Πυρσός Γρεβενών 14
Δόξα Πενταλόφου 13
Όλυμπος Κέρκυρας 13
Δόξα Κρανούλας 9
Κεραυνός Θεσπρωτικού 7
Πρέβεζα 7
ΑΟ Κάστωρ 6

Τηλυκράτης Λευκάδας αποχώρησε

athleticlarissa.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.