Ενημερωτικές δράσεις της Χρυσής Αυγής σε Πτολεμαΐδα και Καστοριά



Την Παρασκευή και το Σάββατο 6 & 7 Δεκεμβρίου 2013, μέλη από τους Πυρήνες Δράσης Εορδαίας και Καστοριάς πραγματοποίησαν ενημερωτικές δράσεις στην Πτολεμαΐδα και την Καστοριά αντίστοιχα.

Κλιμάκιο μελών του Πυρήνα Εορδαίας μοίρασε ενημερωτικό υλικό και εφημερίδες της Χρυσής Αυγής στην Πτολεμαΐδα. Παράλληλα έκαναν και επιτόπια αυτοψία στις εγκαταλελειμμένες Εργατικές Κατοικίες της πόλης οι οποίες ολοκληρώθηκαν προ ετών αλλά ουδέποτε χρησιμοποιήθηκαν για να στεγαστούν Ελληνικές οικογένειες, θέμα για το οποίο «θα επανέλθουμε σύντομα με εκτενές άρθρο», όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο τύπου.

Στην Καστοριά κλιμάκιο μελών του Πυρήνα Δράσης Καστοριάς μοίρασαν εφημερίδες της Χρυσής Αυγής και φέιγ βολάν στους πολίτες σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

«Μοιράστηκαν φυλλάδια με τις φωτογραφίες των Αθάνατων συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη οι οποίοι δολοφονήθηκαν άνανδρα από την αριστερή τρομοκρατία.»

Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι σύντομα θα ανοίξουν γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου και σε κεντρικό σημείο της Καστοριάς.

e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.