Δωρεά εις μνήμην Βασιλικής Τσιτσέλη για τη στήριξη του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης ΚοζάνηςΗ Βασιλική Τσιτσέλη έφυγε από κοντά μας στις 25/10/2013. Οι φίλες και οι συμμαθήτριες της: κ. Βάλια Καπιτζογλου, κ. Άννα Λιόνα, κ. Έλλη Λαμπρέτσα, κ. Αγγελική Μήτρου, κ. Βαγγελιώ Μίχου στη μνήμη της κάνουν δωρεά 250 ευρώ στο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης

Σήμερα, που οι πολίτες της χώρας βιώνουν τις καταστροφικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης, σήμερα, που οι ανασφάλιστοι πολίτες πληθαίνουν με ραγδαίους ρυθμούς, η λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης έρχεται να διεκδικήσει καλύτερες συνθήκες υγείας για όλους και να προσφέρει υπηρεσίες σε όσους δεν έχουν πρόσβαση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Παρόμοιες κινήσεις υποστήριξης από την τοπική κοινωνία της Κοζάνης δίνουν τη δύναμη στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό που στηρίζει εθελοντικά τη λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης να συνεχίζει τον αγώνα του.

Περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κοζάνης μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο 24610 42257, καθημερινά από 5:00μ.μ. έως 9:00μ.μ., στη διεύθυνση Πλακοπίτη 11 (κτίριο 40μάρτυρες), στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας: koinwniakoz@gmail.com και στο facebook/KoinwnikoIatreioKozanis.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.